Плануємо весільну фотосесію: лайфхаки від фотографа

ВЕСІЛЬНА ФОТОСЕСІЯ

За понад 10 років роботи, нам довелося фотографувати багато весіль.

Тому ми вирішили поділитися з вами порадами і підказками, які допоможуть отримати задоволення від фотосесії, а в результаті — приголомшливі фото, які багато років приноситимуть радість. 

 

  1. Розкажіть нам, які фото ви хочете отримати. Рекомендуємо вам перед зустріччю відвідати сторінку “Весільна зйомка” на нашому сайті та вибрати знімки, які найбільше подобаються, а також зберегти фото з інтернету, які ви б хотіли зняти. Така візуалізація зекономить ваш час і допоможе нам заздалегідь організувати процес. Зрозумівши, якою ви бачите весільну зйомку, ми зможемо обговорити  ціну. Фотографи у Львові мають різний прайс, але ми впевнені, наша пропозиція приємно вас здивує. 
  2. Повідомте нам, що та хто для вас є найважливішими. Це допоможе нам під час зйомки приділити увагу цим людям та деталям. 
  3. В ідеалі, фотографування ранкових зборів, має відбуватися в кімнаті, яка вікнами виходить на Північ. Тоді освітлення буде дуже м’яким. Кімната, в якій збираються наречена та наречений, має бути досить просторою, це дозволить нам зробити фото з різних ракурсів. Для фотографа, найкращий час для зйомки на вулиці — це 1-2 години перед заходом сонця. А якщо ви хочете красиві вечірні фото, рекомендуємо фотографуватися 1 годину після заходу сонця. Тоді небо матиме найгарніший блакитний відтінок. Найгірший час для зйомок на вулиці — між 12:00 та 14:00. Тоді світло є найбільш інтенсивним та яскравим, що не завжди добре. 
  4. Розрахуйте свій час. Зазвичай, щоб зняти ранкові збори нареченої потрібно приблизно 1 години, 30 хвилин — для фотографування нареченого, 2 години для фото пари, дружок і дружб. Додатково потрібно врахувати час на дорогу до РАЦСу, церкви, до місця проведення фотосесії (як досвідчені львівські фотографи, можемо порекомендувати цікаві локації). Після церемонії розпису та шлюбу потрібно виділити 15-20 хвилин для групових фото і для того, щоб гості могли вас привітати та зробити з вами селфі. 
  5. Обдумайте дрібниці. Наприклад, нареченому рекомендуємо вийняти все з кишень. Ключі, гаманець чи телефон не дуже добре виглядають на фото. Нареченій варто добре продумати зачіску, адже розпущене волосся виглядатиме красиво, але на кадрах в профіль, воно може повністю закривати обличчя. 

І головне: не нервуйте та дозвольте собі розслабитись. Ми зробимо все, щоб у ваш особливий день ви отримали максимум позитивних емоцій та підкажемо цікаві пози.