5 причин замовити event-фотографа

EVENT ФОТОГРАФІЯ

Плануєте круту подію? Отже у вас багато турбот та справ: замовити їжу, надіслати запрошення, потурбуватися про оренду та оформлення приміщення.

Але яскраві та ефектні фото — ось про що ви не перейматиметесь, якщо наймете професійного event-фотографа.

Звичайно, ви можете самі зробити фото або попросити когось зі своїх друзів чи колег. Але співпраця з професіоналом дасть набагато кращі результати і ось чому:

 

1. Вміння працювати з великою кількістю людей

Маючи великий досвід фотографування подій, event-фотографи знають, як зробити хороші знімки, не заважаючи людям відпочивати, розмовляти та насолоджуватися подією. Професійний фотограф працює на якість, а не на кількість. Тому ви отримаєте кадри, на яких будуть найкращі моменти вашої події.

 

2. Професійна техніка

Професійний фотограф має хороше обладнання і добре розбирається, як його використовувати, щоб зняти вдалі фото.

Крім того, аматори зазвичай роблять усі фото з одним налаштуванням камери. А професіонал знає, як налаштувати камеру відповідно до різних умов та потрібного результату.

 

3. Динамічність та креатив

Щоб фото вашої події привертали увагу, не достатньо лише, щоб вони були зняті на хорошу камеру.  Професіонал знає, як зробити їх “живими”, як сфокусувати погляд на конкретних деталях чи людях.

 

4. Вам гарантовано якісні фотографії

На якість репортажної зйомки впливає багато факторів: досвід, хороша техніка, розуміння того, як вибудувати кадр. Тож і кінцевий результат буде першокласним. Усі отримані фото матимуть високу роздільну здатність, що дуже зручно, якщо ви плануєте роздрукувати їх чи використати для реклами.

 

5. Ретуш

Після події фотограф перегляне знімки, видалить невдалі, а решту фотографій відретушує, зробить їх більш привабливими.

 

Довірте нам зйомку і насолоджуйтесь організованою вами подією. Ми одні з найдосвідченіших event-фотографів у Львові, тож ви будете впевненими в найкращому результаті. Наша особливіть — швидка обробка, тож готові фото ви отримаєте вже за декілька днів після події. Ціна у Львові, зокрема на наші послуги, формується з таких факторів: кількість годин, терміновість та локація.