Тренди food-фото 2024

FOOD ФОТОГРАФІЯ

Тренди захопили світ та проникли в кожну галузь та індустрію.
Тож не дивно, що сучасні модні віяння диктують, якою буде food-фотографія в 2024.
Популярними будуть:

 

 

1. Мінімалізм. Фокус в кадрі має бути зосереджений на самій їжі чи напоях, а не на ідеально облаштованому фоні. Чим простіше фото — тим краще.

2. Монохром. Коли освітлення, поверхня столу та страви в одній кольоровій гамі — фотографії виходять дуже стильними та однозначно привертають увагу. 

3. Темний фон. Чорний чи темно-сірий колір підкреслить і підсилить  яскравість та апетитність страв.

4. Руки в кадрі. Один з найпростіших способів додати food-фото динаміки. Руки, які нарізають м’ясо, додають приправи в страву чи  навіть просто тримають тарілку, виглядають ефектно.

5. Увага на деталі. Макрозйомка як ніколи актуальна.

6. Ракурс зверху або під кутом 45 градусів. Instagram зробив цей тренд мегапопулярним,  тому багато фотографів Львова перейняли його від блогерів. І не дарма, адже він не втрачає своїх позицій уже декілька років.

7. Легкий безлад. Людям подобається коли фото виглядає “справжнім”, навіть трішки недбалим. Звичайно безлад на фоні має бути естетичним, творчим та чітко продуманим, щоб була виконана основна його задача - привабити глядача.

 

“Смачні” рекламні фото їжі — важлива складова ресторанного бізнесу.  Це вам підтвердить кожен досвідчений фотограф у Львові. Ціна зйомки часто формується з багатьох факторів, наприклад, тривалості, терміновості, локації. Цікавлять деталі? Зателефонуйте нам! Ми з радістю дамо відповіді на всі питання.